Anbefalinger

På denne side vil jeg dele en masse af de gode erfaringer jeg har gjort mig inden for online markedsføring.
Siden vil blive opdateret løbende med ting.

Sparring som nystartet iværksætter
Find en mentor
Når du starter en virksomhed (eller for den sags skyld, driver en virksomhed), så er det enormt vigtigt med sparring. Det er vigtigt at have en eller flere betroede personer som du kan vende dine tanker og ideer med. Jeg kan varmt anbefale at man finder en mentor som man kan spare med. Der er flere personer i dansk erhvervsliv som tilbyder mentor ordninger uden at det koster iværksætteren penge. Jeg kan varmt anbefale denne form for “samarbejde”.

Spørg ligesindede via Amino.dk
Har du simple spørgsmål, som ikke kræver det helt store engagement fra modparten, så kan jeg selvfølgelig anbefale at du opretter en profil hos amino.dk, ligesom der er tusinde af andre iværksættere der allerede har gjort.


Webshop system

Jeg vil anbefale at du benytter dig af et SEO venligt shop system når du skal lave din webshop. Her anbefaler jeg at du eks. vælger Magento eller Joomla. Personligt har jeg kun erfaring med Magento shops, men har fået anbefalet Joomla ved flere lejligheder.

Blog
Skal du lave din egen blog eller blot en informations side, så kan jeg varmt anbefale at du bruger WordPress til dette formål. WordPress er nemt at arbejde i og det koster ikke de helt store penge. Du kan ofte finde en gratis eller en billig template som er lavet af andre. Her efter kan du gøre den personlig og tilføje egne ønsker, farver mv.

 

Affiliate marketing
Der findes en lang række danske affiliate netværk, som man kan rette henvendelse hvis man er interesseret i at prøve kræfter med affiliate markedsføring. Se en liste over danske affiliate netværk her.
Foruden de affiliate netværk der er nævnt på den liste jeg linker til her, så kan jeg også nævne Smartresponse.dk og Adresponsenetwork.com, som seriøse danske affiliate netværk.
Personligt har jeg rigtig gode erfaringer med Netbooster. Altid god service gode og hurtig respons.

 

Email marketing
Hvilken type email forretning ønsker du..?
Email marketing er en uundgåelig del af en virksomheds marketing mix. Det er ikke noget man kan komme uden om, som virksomhed i dag. Alle mennesker har en email og 90 % af alle danskere tjekker deres email før de læser nyhederne. Du er NØD til at ind-tænke dette i den daglige markedsføring.

Der er mange der prøver kræfter med email marketing. Det er en jungle når det kommer til dette område. Hvem der har det bedste system og hvem der kan hjælpe dig med at få den største åbnings rate på sit nyhedsbrev er blot nogle af de spørgsmål man stiller sig selv når man skal finde en udbyder.
Hvis du har en webshop, så anbefaler jeg at man indgår en mindre aftale med en af de større selskaber der tilbyder denne type service. Prøv at se nærmere på en af de to nedenstående selskaber.
www.Madmimi.com
www.Mailchimp.com

Permission mails / Større mængder reklame emails
Ønsker du derimod at udsende større mængder emails / permission-mail-marketing, så kan det kun anbefales at man går udenom disse selskaber og evt. får udviklet sit eget system. Alternativt lejer et system af en af de spillere der allerede er på markedet. Skal man sende emails ud i større stil, så er der ikke særlig mange selskaber som eks. Mailchimp og Madmimi der tillader særlig høje klage rater, hvilket man typisk oplever på permission-mail-marketing, selvom du ikke har gjort noget som brugeren der modtager emails fra dig ikke har accepteret. Der er blot mange mennesker der glemmer at afmelde sig “korrekt”, men anmelder det som spam.

Derfor… har du webshop, så kan jeg anbefale at du sender ud igennem andre. Vil du lave permission marketing (eks. sende tilbud, konkurrencer og den slags), så bør du få etableret dit eget system på egne servere.


Abonnement system / OMS

Søger du et abonnement system, så kan jeg hjælpe dig videre…
Mange virksomheder arbejder med abonnement systemer. Det rette abonnement system eller OMS (order management system) kan/er en meget vigtig medspiller for dem der laver denne slags forretning.
Er der nogle som læser dette og står og mangler et abonnement system / OMS, så skriv til mig pr. mail: mail (at) casperravn.dk, så har jeg en løsning jeg kan være behjælpelig med. Denne løsning er gennemtestet og kan virke til alle slags abonnement produkter. Der er ingen grund til at du skal til at udvikle dit eget system, som ikke kun tager meget lang tid, men også er en meget bekostelig omgang.

Med venlig hilsen Casper Ravn-Sørensen

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *